Jauheliha-perunajuuresvuoka

Ruskista jauheliha.

Lado peruna-juuressekoitusta ja jauhelihaa kerroksittain uunivuokaan.

Kaada lopuksi päälle ruokakermat.

Paista 225c noin 60min.

Voit halutessasi lisätä yrttejä, kuten timjamia yms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg1333g707kcal18.7g152g2.7g0g
Atria kevyt jauheliha533g907kcal101.3g0g53.3g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g333g400kcal11.3g12g33.3g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl267g227kcal3.7g11.7g18.7g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4960g4480kcal270g351.4g216g0g
Valittu annoskoko2480g2240kcal135g175.7g108g0g
Annoskoko puolitettuna1240g1120kcal67.5g87.9g54g0g
Arvot/100g100g90kcal5.4g7.1g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299643