Jauheliha-perunajuuresvuoka

Ruskista jauheliha.

Lado peruna-juuressekoitusta ja jauhelihaa kerroksittain uunivuokaan.

Kaada lopuksi päälle ruokakermat.

Paista 225c noin 60min.

Voit halutessasi lisätä yrttejä, kuten timjamia yms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg1500g795kcal21g171g3g0g
Atria kevyt jauheliha600g1020kcal114g0g60g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g375g450kcal12.7g13.5g37.5g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl300g255kcal4.2g13.2g21g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5580g5040kcal303.8g395.4g243g0g
Valittu annoskoko2790g2520kcal151.9g197.7g121.5g0g
Annoskoko puolitettuna1395g1260kcal76g98.9g60.8g0g
Arvot/100g100g90kcal5.4g7.1g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299643