Jauheliha-perunajuuresvuoka

Ruskista jauheliha.

Lado peruna-juuressekoitusta ja jauhelihaa kerroksittain uunivuokaan.

Kaada lopuksi päälle ruokakermat.

Paista 225c noin 60min.

Voit halutessasi lisätä yrttejä, kuten timjamia yms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg1667g883kcal23.3g190g3.3g0g
Atria kevyt jauheliha667g1133kcal126.7g0g66.7g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g417g500kcal14.2g15g41.7g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl333g283kcal4.7g14.7g23.3g0g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6200g5600kcal337.8g439.4g270g0g
Valittu annoskoko3100g2800kcal168.9g219.7g135g0g
Annoskoko puolitettuna1550g1400kcal84.5g109.9g67.5g0g
Arvot/100g100g90kcal5.4g7.1g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299643