Jauheliha-perunajuuresvuoka

Ruskista jauheliha.

Lado peruna-juuressekoitusta ja jauhelihaa kerroksittain uunivuokaan.

Kaada lopuksi päälle ruokakermat.

Paista 225c noin 60min.

Voit halutessasi lisätä yrttejä, kuten timjamia yms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg2000g1060kcal28g228g4g0g
Atria kevyt jauheliha800g1360kcal152g0g80g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g500g600kcal17g18g50g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl400g340kcal5.6g17.6g28g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7440g6720kcal405.2g527.2g324g0g
Valittu annoskoko3720g3360kcal202.6g263.6g162g0g
Annoskoko puolitettuna1860g1680kcal101.3g131.8g81g0g
Arvot/100g100g90kcal5.4g7.1g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299643