Jauheliha-perunajuuresvuoka

Ruskista jauheliha.

Lado peruna-juuressekoitusta ja jauhelihaa kerroksittain uunivuokaan.

Kaada lopuksi päälle ruokakermat.

Paista 225c noin 60min.

Voit halutessasi lisätä yrttejä, kuten timjamia yms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg333g177kcal4.7g38g0.7g0g
Atria kevyt jauheliha133g227kcal25.3g0g13.3g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g83g100kcal2.8g3g8.3g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl67g57kcal0.9g2.9g4.7g0g
Suola, annos 3g3.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1240g1120kcal67.4g87.8g54g0g
Valittu annoskoko620g560kcal33.7g43.9g27g0g
Annoskoko puolitettuna310g280kcal16.9g22g13.5g0g
Arvot/100g100g90kcal5.4g7.1g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299643