Jauheliha-perunajuuresvuoka

Ruskista jauheliha.

Lado peruna-juuressekoitusta ja jauhelihaa kerroksittain uunivuokaan.

Kaada lopuksi päälle ruokakermat.

Paista 225c noin 60min.

Voit halutessasi lisätä yrttejä, kuten timjamia yms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg500g265kcal7g57g1g0g
Atria kevyt jauheliha200g340kcal38g0g20g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g125g150kcal4.2g4.5g12.5g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl100g85kcal1.4g4.4g7g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1860g1680kcal101.2g131.8g81g0g
Valittu annoskoko930g840kcal50.6g65.9g40.5g0g
Annoskoko puolitettuna465g420kcal25.3g33g20.3g0g
Arvot/100g100g90kcal5.4g7.1g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299643