Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Persikkapiirakka

150 g rasvaa (vähärasvainen Oivariini)
1 dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

1 prk kermaviiliä
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
pienen sitruunan mehu

1 tlk persikoita

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää muna.

Sekoita kuivat ainekset ja lisää rasva-sokeri-munaseokseen.

Taputtele piirakka/irtopohjavuuan pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset.

Viipaloi persikat ja lado taikinan päälle, kaada päälle kermaviiliseos.

Paista 200 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkasäilyke Del Monte26g13kcal0.1g2.9g0g0.3g
Sitruunamehu, laimentamaton2.3g0.5kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)20g13kcal0.6g1g0.7g0g
Leivinjauhe0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl21g78kcal2.5g15.5g0.4g0.7g
Kananmuna kuoreton10g15kcal1.2g0g1g0g
Sokeri13g53kcal0g13.1g0g0g
Oivariini vähärasvainen15g83kcal0.2g0.2g9.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana218g515kcal9.2g66.6g22.4g2g
Valittu annoskoko109g258kcal4.6g33.3g11.2g1g
Annoskoko puolitettuna55g129kcal2.3g16.7g5.6g0.5g
Arvot/100g100g237kcal4.2g30.6g10.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=29983