Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)250g1800kcal2g2g200g0g
Sokeri 350g1421kcal0g349.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 400g1373kcal40.8g280g4.8g14g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 50g23kcal1.5g2.4g0.8g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 12g44kcal2.2g1.3g2.6g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2574g9966kcal148.6g1276g461.4g35.2g
Valittu annoskoko1287g4983kcal74.3g638g230.7g17.6g
Annoskoko puolitettuna644g2492kcal37.2g319g115.4g8.8g
Arvot/100g100g387kcal5.8g49.6g17.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299925