Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Toscakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu voi, jauho-leivinjauheseos ja maito vuorotellen varovasti sekoittaen.

Kaada taikina tasapohjaiseen voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa 25 minuuttia.

Mittaa kattilaan voi, sokeri, jauhot ja maito.

Kuumenna sekoittaen, kunnes rasva ja sokeri ovat sulaneet.

Lisää mantelilastut.

Levitä kuorrutus kakun pinnalle ja paista vielä n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Sokeri 128g518kcal0g127.4g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)100g720kcal0.8g0.8g80g0g
Vehnäjauho puolikarkea 130g446kcal13.2g91g1.6g4.6g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 50g23kcal1.5g2.4g0.8g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.4g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 15g6.8kcal0.5g0.7g0.2g0g
Mantelilastu (A la meira)50g300kcal12g3.3g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1280g4771kcal86.2g554.6g242g10g
Valittu annoskoko640g2386kcal43.1g277.3g121g5g
Annoskoko puolitettuna320g1193kcal21.6g138.7g60.5g2.5g
Arvot/100g100g373kcal6.7g43.3g18.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299928