Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kanapastavuoka

Keitä makaroni kypsäksi.

Ruskista kanasuikaleet ja mausta haluamallasi tavalla (esim.

currya, yrttejä, suolaa, pippuria, valkosipulia, chiliä tms.).

Sekoita makaronit, kanasuikaleet ja kasvissuikaleet.

Laita uunivuokaan ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200c noin 40-50min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g300g285kcal60g0g5.1g0g
Rypsiöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Makaroni, tumma 300g1079kcal40.5g197.1g9g17.7g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g250g103kcal3.5g20.3g0.8g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g250g300kcal8.5g9g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2210g3621kcal225g452.8g89.8g35.4g
Valittu annoskoko1105g1811kcal112.5g226.4g44.9g17.7g
Annoskoko puolitettuna553g905kcal56.3g113.2g22.5g8.9g
Arvot/100g100g164kcal10.2g20.5g4.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300001