Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Neppiksen karppi kanavuoka 2

Paista kanat, sipuli ja chili, mausta, laita vuokaan pavut ja parsakaalit sekä kerma että kesäkurpitsa lastus/suikaleet.

Heitä kanapaistos päälle ja ripottele kuorrutteeksi juustoraastetta.

Anna olla uunissa 30-45 min 225 asteessa folion alla --> ota folio pois ja anna juuston "ruskistua"

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Neponsson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistisuikale maustamaton (Kariniemen), annos 250g500g740kcal95g0g40g0g
Voi, 1 tl, 5 g40g292kcal0.4g0.4g32g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Kesäkurpitsa60g10kcal0.2g1.5g0.4g0.4g
Pizzaraaste 23% (X-tra), annos 20g50g160kcal9.5g4g11.5g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 100g34kcal2.1g4.3g0.2g2.6g
Parsakaali pakaste Rainbow40g8kcal1.2g0.8g0g1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 100g330kcal2g3g35g0g
Eldorado sinihomejuusto50g200kcal8g0.5g18.3g0g
Sambal oelek (Spice up !), annos 230g5g3.2kcal0.5g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1990g3582kcal239.2g34g275.2g9.8g
Valittu annoskoko995g1791kcal119.6g17g137.6g4.9g
Annoskoko puolitettuna498g896kcal59.8g8.5g68.8g2.5g
Arvot/100g100g180kcal12g1.7g13.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300272