Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kantarellikastike

Pilko kantarellit ja sipuli, paista voissa kunnes sienten neste on jonkin verran haihtunut.

Sekoittele paiston aikana.

lisää vehnäjauhot, sekoita - anna paistua hetki.

Lisää vesi, ruokakerma ja mausteet.

Anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 250g44kcal4.6g1g1.3g4.8g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai20g70kcal2.4g14.2g0.4g0.6g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl200g170kcal2.8g8.8g14g0g
Voi, 1 tl, 5 g20g146kcal0.2g0.2g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1380g886kcal21.4g53.2g63.6g12.6g
Valittu annoskoko690g443kcal10.7g26.6g31.8g6.3g
Annoskoko puolitettuna345g222kcal5.4g13.3g15.9g3.2g
Arvot/100g100g64kcal1.6g3.9g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300525