Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Katkarapu Tikka Masala

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää currytahna, inkivääri ja valkosipuli.

Anna paistua kaksi minuuttia.

Lisää tomaattipyre ja kookosmaito.

Hauduta viisi minuuttia.

Katkaravut sekaan ja lämmittele hetki.

Tarjoile heti riisipedillä (Basmati).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Inkivääri, tuore, silputtu15g12kcal0.3g2.7g0.1g0.3g
Currytahna punainen30g78kcal0.6g2.7g7.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g40g38kcal1.7g6.8g0.1g2g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g400g700kcal6g10g70g0g
Katkarapu 540g369kcal78g0g5.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2118g2701kcal175.8g49.8g196.8g5.4g
Valittu annoskoko1059g1350kcal87.9g24.9g98.4g2.7g
Annoskoko puolitettuna530g675kcal44g12.5g49.2g1.4g
Arvot/100g100g128kcal8.3g2.4g9.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300666