Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 100g21kcal0.9g2.5g0.3g1.9g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper100g290kcal26g0g21g0g
Ruokaöljy keskiarvo 20g177kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana440g976kcal53.8g5g82.6g3.8g
Valittu annoskoko220g488kcal26.9g2.5g41.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna110g244kcal13.5g1.3g20.7g1g
Arvot/100g100g222kcal12.2g1.1g18.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300672