Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Ollin kesäkeitto

Puhdista perunat ja porkkanat huolellisesti.

Pilko kasvikset, keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

Kuutioi sulatejuusto joukkoon ja anna sen sulaa - sekoita.

Lisää maito ja anna kiehahtaa.

Siirrä pois liedeltä, lisää ripaus sokeria ja päälle runsaasti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 500g316kcal15g24g17.5g0g
Uudet perunat keitetty800g608kcal13.6g128.8g1.6g8g
Porkkana, keskikokoinen 65g260g73kcal1.6g15.5g0.5g6.5g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g125g350kcal23.8g0g27.5g0g
Keräkaali, 100g200g48kcal2.4g6.8g0.4g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5170g2898kcal118g369.4g95.8g44.2g
Valittu annoskoko2585g1449kcal59g184.7g47.9g22.1g
Annoskoko puolitettuna1293g725kcal29.5g92.4g24g11.1g
Arvot/100g100g56kcal2.3g7.1g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300745