Jauhelihapihvi maitoon

Sekoita korppujauhot ja maito.

Anna jauhojen turvota hetki.

Lisää seokseen jauheliha, kananmunat ja mausteet.

Sekoita taikina hyvin.

Muotoile taikinasta samankokoisia, ohuita pihvejä ja paista pihvit kypsiksi pannulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 645 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1600g3543kcal280g0g272g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 480g603kcal52.8g1.2g43.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen400g132kcal13.2g19.6g0g0g
Korppujauho 100g366kcal10.5g74.9g1g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5160g9287kcal713g191.4g632.6g10.6g
Valittu annoskoko2580g4644kcal356.5g95.7g316.3g5.3g
Annoskoko puolitettuna1290g2322kcal178.3g47.9g158.2g2.7g
Arvot/100g100g180kcal13.8g3.7g12.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300963