Jauhelihapihvi maitoon

Sekoita korppujauhot ja maito.

Anna jauhojen turvota hetki.

Lisää seokseen jauheliha, kananmunat ja mausteet.

Sekoita taikina hyvin.

Muotoile taikinasta samankokoisia, ohuita pihvejä ja paista pihvit kypsiksi pannulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 645 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2400g5315kcal420g0g408g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 720g904kcal79.2g1.9g64.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen600g198kcal19.8g29.4g0g0g
Korppujauho 150g549kcal15.7g112.4g1.5g8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7740g13931kcal1069.4g287.4g948.8g16g
Valittu annoskoko3870g6966kcal534.7g143.7g474.4g8g
Annoskoko puolitettuna1935g3483kcal267.4g71.9g237.2g4g
Arvot/100g100g180kcal13.8g3.7g12.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300963