Jauhelihapihvi maitoon

Sekoita korppujauhot ja maito.

Anna jauhojen turvota hetki.

Lisää seokseen jauheliha, kananmunat ja mausteet.

Sekoita taikina hyvin.

Muotoile taikinasta samankokoisia, ohuita pihvejä ja paista pihvit kypsiksi pannulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 645 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2800g6200kcal490g0g476g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 840g1055kcal92.4g2.2g75.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen700g231kcal23.1g34.3g0g0g
Korppujauho 175g641kcal18.4g131.1g1.8g9.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9030g16253kcal1247.8g335.2g1107.2g18.6g
Valittu annoskoko4515g8127kcal623.9g167.6g553.6g9.3g
Annoskoko puolitettuna2258g4063kcal312g83.8g276.8g4.7g
Arvot/100g100g180kcal13.8g3.7g12.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300963