Jauhelihapihvi maitoon

Sekoita korppujauhot ja maito.

Anna jauhojen turvota hetki.

Lisää seokseen jauheliha, kananmunat ja mausteet.

Sekoita taikina hyvin.

Muotoile taikinasta samankokoisia, ohuita pihvejä ja paista pihvit kypsiksi pannulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 645 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 3200g7086kcal560g0g544g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 960g1205kcal105.6g2.5g86.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen800g264kcal26.4g39.2g0g0g
Korppujauho 200g732kcal21g149.8g2.1g10.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10320g18575kcal1426g383g1265.4g21.2g
Valittu annoskoko5160g9288kcal713g191.5g632.7g10.6g
Annoskoko puolitettuna2580g4644kcal356.5g95.8g316.4g5.3g
Arvot/100g100g180kcal13.8g3.7g12.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300963