Nopea jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää sinne keittojuurekset.

Anna kiehua muutama minuutti ja lisää jauheliha ja sipuli.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g300g510kcal57g0g30g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 300g102kcal3.3g16.2g0.6g8.7g
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Mustapippuri, annos 1g0.7g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g2.2g7.8kcal0.2g1.7g0.1g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g4.5g16kcal0.8g2g1g0.5g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)7.5g20kcal1g0.9g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2208g1333kcal125.8g45.8g66.2g19.6g
Valittu annoskoko1104g667kcal62.9g22.9g33.1g9.8g
Annoskoko puolitettuna552g333kcal31.5g11.5g16.6g4.9g
Arvot/100g100g60kcal5.7g2.1g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301303