Nopea jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää sinne keittojuurekset.

Anna kiehua muutama minuutti ja lisää jauheliha ja sipuli.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g350g595kcal66.5g0g35g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 350g119kcal3.8g18.9g0.7g10.1g
Vesi, vesijohtovesi 525g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Mustapippuri, annos 1g0.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g2.6g9kcal0.3g2g0.1g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g5.2g19kcal0.9g2.3g1.2g0.6g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)8.7g23kcal1.1g1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2576g1555kcal146.6g53.2g77.4g22.8g
Valittu annoskoko1288g778kcal73.3g26.6g38.7g11.4g
Annoskoko puolitettuna644g389kcal36.7g13.3g19.4g5.7g
Arvot/100g100g60kcal5.7g2.1g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301303