Nopea jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää sinne keittojuurekset.

Anna kiehua muutama minuutti ja lisää jauheliha ja sipuli.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g400g680kcal75.9g0g40g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 400g136kcal4.4g21.6g0.8g11.6g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Mustapippuri, annos 1g1g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g3g10kcal0.3g2.3g0.1g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g6g21kcal1.1g2.7g1.3g0.6g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)10g26kcal1.3g1.2g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2944g1777kcal167.4g61.2g88.2g26g
Valittu annoskoko1472g889kcal83.7g30.6g44.1g13g
Annoskoko puolitettuna736g444kcal41.9g15.3g22.1g6.5g
Arvot/100g100g60kcal5.7g2.1g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301303