Nopea jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää sinne keittojuurekset.

Anna kiehua muutama minuutti ja lisää jauheliha ja sipuli.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g450g765kcal85.4g0g45g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 450g153kcal4.9g24.3g0.9g13g
Vesi, vesijohtovesi 675g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Mustapippuri, annos 1g1.1g2.6kcal0.1g0.4g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g3.4g12kcal0.3g2.6g0.1g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g6.7g24kcal1.2g3g1.5g0.7g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)11g29kcal1.5g1.3g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3312g2000kcal188.2g68.6g99.2g29.4g
Valittu annoskoko1656g1000kcal94.1g34.3g49.6g14.7g
Annoskoko puolitettuna828g500kcal47.1g17.2g24.8g7.4g
Arvot/100g100g60kcal5.7g2.1g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301303