Nopea jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää sinne keittojuurekset.

Anna kiehua muutama minuutti ja lisää jauheliha ja sipuli.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g50g85kcal9.5g0g5g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 50g17kcal0.5g2.7g0.1g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.7g2.7kcal0.1g0.3g0.2g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.2g3.2kcal0.2g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana368g222kcal20.8g7.4g11g3.2g
Valittu annoskoko184g111kcal10.4g3.7g5.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna92g56kcal5.2g1.9g2.8g0.8g
Arvot/100g100g60kcal5.7g2g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301303