Nopea jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää sinne keittojuurekset.

Anna kiehua muutama minuutti ja lisää jauheliha ja sipuli.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g500g849kcal94.9g0g50g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 500g170kcal5.5g27g1g14.5g
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Mustapippuri, annos 1g1.2g2.9kcal0.1g0.5g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g3.7g13kcal0.4g2.8g0.1g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g7.5g27kcal1.3g3.3g1.7g0.8g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)13g33kcal1.6g1.5g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3680g2222kcal209.2g76.2g110.2g32.8g
Valittu annoskoko1840g1111kcal104.6g38.1g55.1g16.4g
Annoskoko puolitettuna920g556kcal52.3g19.1g27.6g8.2g
Arvot/100g100g60kcal5.7g2.1g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301303