Nopea jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää sinne keittojuurekset.

Anna kiehua muutama minuutti ja lisää jauheliha ja sipuli.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g600g1019kcal113.9g0g60g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 600g204kcal6.6g32.4g1.2g17.4g
Vesi, vesijohtovesi 899g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Mustapippuri, annos 1g1.5g3.4kcal0.2g0.6g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g4.5g16kcal0.4g3.4g0.1g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g9g32kcal1.6g4g2g0.9g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)15g39kcal1.9g1.8g2.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4416g2666kcal251.2g91.6g132.2g39.4g
Valittu annoskoko2208g1333kcal125.6g45.8g66.1g19.7g
Annoskoko puolitettuna1104g667kcal62.8g22.9g33.1g9.9g
Arvot/100g100g60kcal5.7g2.1g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301303