Nopea jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää sinne keittojuurekset.

Anna kiehua muutama minuutti ja lisää jauheliha ja sipuli.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g700g1189kcal132.9g0g70g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 700g238kcal7.7g37.8g1.4g20.3g
Vesi, vesijohtovesi 1049g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)87g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Mustapippuri, annos 1g1.7g4kcal0.2g0.7g0.1g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g5.2g18kcal0.5g4g0.1g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g11g37kcal1.9g4.6g2.3g1.1g
Suola, annos 3g5.2g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)18g46kcal2.3g2.1g3.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5152g3111kcal293.2g106.8g154.4g46g
Valittu annoskoko2576g1555kcal146.6g53.4g77.2g23g
Annoskoko puolitettuna1288g778kcal73.3g26.7g38.6g11.5g
Arvot/100g100g60kcal5.7g2.1g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301303