Nopea jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää sinne keittojuurekset.

Anna kiehua muutama minuutti ja lisää jauheliha ja sipuli.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g800g1360kcal152g0g80g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 800g272kcal8.8g43.2g1.6g23.2g
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Mustapippuri, annos 1g2g4.6kcal0.2g0.8g0.1g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g6g21kcal0.6g4.6g0.2g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g12g43kcal2.1g5.3g2.7g1.3g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)20g52kcal2.6g2.4g3.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5892g3558kcal335.2g122.2g176.8g52.6g
Valittu annoskoko2946g1779kcal167.6g61.1g88.4g26.3g
Annoskoko puolitettuna1473g889kcal83.8g30.6g44.2g13.2g
Arvot/100g100g60kcal5.7g2.1g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301303