Nopea jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää sinne keittojuurekset.

Anna kiehua muutama minuutti ja lisää jauheliha ja sipuli.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g899g1529kcal170.9g0g89.9g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 899g306kcal9.9g48.6g1.8g26.1g
Vesi, vesijohtovesi 1349g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)112g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Mustapippuri, annos 1g2.2g5.1kcal0.2g0.9g0.1g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g6.7g23kcal0.7g5.1g0.2g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g14g48kcal2.4g6g3g1.4g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)23g59kcal2.9g2.7g4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6624g4000kcal377g137.4g198.4g59g
Valittu annoskoko3312g2000kcal188.5g68.7g99.2g29.5g
Annoskoko puolitettuna1656g1000kcal94.3g34.4g49.6g14.8g
Arvot/100g100g60kcal5.7g2.1g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301303