Nopea jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää sinne keittojuurekset.

Anna kiehua muutama minuutti ja lisää jauheliha ja sipuli.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g100g170kcal19g0g10g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 100g34kcal1.1g5.4g0.2g2.9g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.7g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g1.5g5.3kcal0.3g0.7g0.3g0.2g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2.5g6.5kcal0.3g0.3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana736g445kcal42g15.4g21.8g6.6g
Valittu annoskoko368g222kcal21g7.7g10.9g3.3g
Annoskoko puolitettuna184g111kcal10.5g3.9g5.5g1.7g
Arvot/100g100g60kcal5.7g2.1g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301303