Nopea jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää sinne keittojuurekset.

Anna kiehua muutama minuutti ja lisää jauheliha ja sipuli.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g999g1699kcal189.9g0g99.9g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 999g340kcal11g54g2g29g
Vesi, vesijohtovesi 1499g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Mustapippuri, annos 1g2.5g5.7kcal0.3g1g0.1g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g7.5g26kcal0.7g5.7g0.2g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g15g53kcal2.7g6.6g3.3g1.6g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)25g65kcal3.2g3g4.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7360g4444kcal418.8g152.6g220.4g65.6g
Valittu annoskoko3680g2222kcal209.4g76.3g110.2g32.8g
Annoskoko puolitettuna1840g1111kcal104.7g38.2g55.1g16.4g
Arvot/100g100g60kcal5.7g2.1g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301303