Nopea jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää sinne keittojuurekset.

Anna kiehua muutama minuutti ja lisää jauheliha ja sipuli.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1199g2039kcal227.8g0g119.9g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 1199g408kcal13.2g64.8g2.4g34.8g
Vesi, vesijohtovesi 1799g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Mustapippuri, annos 1g3g6.9kcal0.3g1.1g0.1g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g9g31kcal0.9g6.8g0.2g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g18g64kcal3.2g8g4g1.9g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)30g78kcal3.9g3.6g5.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8832g5333kcal502.4g183g264.6g78.6g
Valittu annoskoko4416g2666kcal251.2g91.5g132.3g39.3g
Annoskoko puolitettuna2208g1333kcal125.6g45.8g66.2g19.7g
Arvot/100g100g60kcal5.7g2.1g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301303