Nopea jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää sinne keittojuurekset.

Anna kiehua muutama minuutti ja lisää jauheliha ja sipuli.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1399g2378kcal265.8g0g139.9g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 1399g476kcal15.4g75.5g2.8g40.6g
Vesi, vesijohtovesi 2099g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Mustapippuri, annos 1g3.5g8kcal0.4g1.3g0.1g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g11g36kcal1g8g0.3g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g21g74kcal3.7g9.3g4.7g2.2g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)35g91kcal4.5g4.2g6.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10304g6221kcal586.2g213.4g308.8g91.8g
Valittu annoskoko5152g3111kcal293.1g106.7g154.4g45.9g
Annoskoko puolitettuna2576g1555kcal146.6g53.4g77.2g23g
Arvot/100g100g60kcal5.7g2.1g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301303