Nopea jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää sinne keittojuurekset.

Anna kiehua muutama minuutti ja lisää jauheliha ja sipuli.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g150g255kcal28.5g0g15g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 150g51kcal1.6g8.1g0.3g4.3g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Mustapippuri, annos 1g0.4g0.9kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g1.1g3.9kcal0.1g0.9g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g2.2g8kcal0.4g1g0.5g0.2g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)3.7g10kcal0.5g0.4g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1104g667kcal62.6g22.8g33g9.6g
Valittu annoskoko552g333kcal31.3g11.4g16.5g4.8g
Annoskoko puolitettuna276g167kcal15.7g5.7g8.3g2.4g
Arvot/100g100g60kcal5.7g2.1g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301303