Nopea jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää sinne keittojuurekset.

Anna kiehua muutama minuutti ja lisää jauheliha ja sipuli.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1600g2720kcal304g0g160g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 1600g544kcal17.6g86.4g3.2g46.4g
Vesi, vesijohtovesi 2400g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Mustapippuri, annos 1g4g9kcal0.4g1.5g0.1g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g12g41kcal1.2g9.1g0.3g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g24g85kcal4.3g10.6g5.3g2.5g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)40g104kcal5.2g4.8g7.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11784g7115kcal670.6g244g353g105g
Valittu annoskoko5892g3558kcal335.3g122g176.5g52.5g
Annoskoko puolitettuna2946g1779kcal167.7g61g88.3g26.3g
Arvot/100g100g60kcal5.7g2.1g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301303