Nopea jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää sinne keittojuurekset.

Anna kiehua muutama minuutti ja lisää jauheliha ja sipuli.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1799g3058kcal341.8g0g179.9g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 1799g612kcal19.8g97.1g3.6g52.2g
Vesi, vesijohtovesi 2698g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Mustapippuri, annos 1g4.5g10kcal0.5g1.7g0.1g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g14g47kcal1.3g10.3g0.3g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g27g96kcal4.8g11.9g6g2.8g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)45g117kcal5.8g5.4g8.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13248g7999kcal753.8g274.4g396.8g118g
Valittu annoskoko6624g3999kcal376.9g137.2g198.4g59g
Annoskoko puolitettuna3312g2000kcal188.5g68.6g99.2g29.5g
Arvot/100g100g60kcal5.7g2.1g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301303