Nopea jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää sinne keittojuurekset.

Anna kiehua muutama minuutti ja lisää jauheliha ja sipuli.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g200g340kcal38g0g20g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 200g68kcal2.2g10.8g0.4g5.8g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Mustapippuri, annos 1g0.5g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g1.5g5.2kcal0.1g1.1g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g3g11kcal0.5g1.3g0.7g0.3g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)5g13kcal0.6g0.6g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1472g889kcal83.6g30.4g44g13g
Valittu annoskoko736g444kcal41.8g15.2g22g6.5g
Annoskoko puolitettuna368g222kcal20.9g7.6g11g3.3g
Arvot/100g100g60kcal5.7g2.1g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301303