Nopea jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää sinne keittojuurekset.

Anna kiehua muutama minuutti ja lisää jauheliha ja sipuli.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1999g3398kcal379.7g0g199.9g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 1999g680kcal22g107.9g4g58g
Vesi, vesijohtovesi 2998g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.2g12g0.5g4.2g
Mustapippuri, annos 1g5g11kcal0.5g1.9g0.2g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g15g52kcal1.5g11.4g0.4g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g30g106kcal5.3g13.3g6.7g3.1g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)50g130kcal6.5g6g9g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14720g8888kcal837.4g305g441.4g131g
Valittu annoskoko7360g4444kcal418.7g152.5g220.7g65.5g
Annoskoko puolitettuna3680g2222kcal209.4g76.3g110.4g32.8g
Arvot/100g100g60kcal5.7g2.1g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301303