Nopea jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää sinne keittojuurekset.

Anna kiehua muutama minuutti ja lisää jauheliha ja sipuli.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g250g425kcal47.5g0g25g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 250g85kcal2.7g13.5g0.5g7.2g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Mustapippuri, annos 1g0.6g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g1.9g6.5kcal0.2g1.4g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g3.7g13kcal0.7g1.7g0.8g0.4g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)6.2g16kcal0.8g0.7g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1840g1111kcal104.8g38g55g16.2g
Valittu annoskoko920g555kcal52.4g19g27.5g8.1g
Annoskoko puolitettuna460g278kcal26.2g9.5g13.8g4.1g
Arvot/100g100g60kcal5.7g2.1g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301303