Kesäkurpitsa-halloumipihvit

Raastetaan kesäkurpitsa, keskikokoinen.

Raastetaan sekaan halloumjuustoa 200g.

Sekoitetaan joukkoon muna tai kaksi.

Maun mukaan mustapippuria, jos haluaa.

Lusikoidaan paistinpannulle ja paistetaan öljyssä ruskeiksi.

Sekaan voi heittää vielä lusikallisen vehnäjauhoja sitomaan kosteutta.

Paistaessa kaksi paistinlastaa helpottaa kummasti, koska pihvit ovat aikamoista höttöä.

Kastikkeeksi lime-jogurttikasiketta (turkkilaista jugurttia 1dl, puolikkaan limen kuori ja mehu, sokeria&suolaa maun mukaan).

Yksi annos on yksi pihvi.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 75g14kcal0.4g1.9g0.3g0.5g
Halloumijuusto (Rainbow), annos 100g25g78kcal5g0.5g6.2g0g
Oliiviöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Kananmuna kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana232g285kcal14g4.8g23g1g
Valittu annoskoko116g143kcal7g2.4g11.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna58g71kcal3.5g1.2g5.8g0.3g
Arvot/100g100g123kcal6g2.1g9.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301443