Kesäkurpitsa-halloumipihvit

Raastetaan kesäkurpitsa, keskikokoinen.

Raastetaan sekaan halloumjuustoa 200g.

Sekoitetaan joukkoon muna tai kaksi.

Maun mukaan mustapippuria, jos haluaa.

Lusikoidaan paistinpannulle ja paistetaan öljyssä ruskeiksi.

Sekaan voi heittää vielä lusikallisen vehnäjauhoja sitomaan kosteutta.

Paistaessa kaksi paistinlastaa helpottaa kummasti, koska pihvit ovat aikamoista höttöä.

Kastikkeeksi lime-jogurttikasiketta (turkkilaista jugurttia 1dl, puolikkaan limen kuori ja mehu, sokeria&suolaa maun mukaan).

Yksi annos on yksi pihvi.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 112g20kcal0.6g2.8g0.4g0.8g
Halloumijuusto (Rainbow), annos 100g37g117kcal7.5g0.7g9.4g0g
Oliiviöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Kananmuna kuoreton 19g27kcal2.3g0.1g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana348g427kcal20.8g7.2g34.6g1.6g
Valittu annoskoko174g214kcal10.4g3.6g17.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna87g107kcal5.2g1.8g8.7g0.4g
Arvot/100g100g123kcal6g2.1g9.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301443