Kesäkurpitsa-halloumipihvit

Raastetaan kesäkurpitsa, keskikokoinen.

Raastetaan sekaan halloumjuustoa 200g.

Sekoitetaan joukkoon muna tai kaksi.

Maun mukaan mustapippuria, jos haluaa.

Lusikoidaan paistinpannulle ja paistetaan öljyssä ruskeiksi.

Sekaan voi heittää vielä lusikallisen vehnäjauhoja sitomaan kosteutta.

Paistaessa kaksi paistinlastaa helpottaa kummasti, koska pihvit ovat aikamoista höttöä.

Kastikkeeksi lime-jogurttikasiketta (turkkilaista jugurttia 1dl, puolikkaan limen kuori ja mehu, sokeria&suolaa maun mukaan).

Yksi annos on yksi pihvi.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 262g47kcal1.5g6.5g1g1.8g
Halloumijuusto (Rainbow), annos 100g87g273kcal17.5g1.7g21.8g0g
Oliiviöljy 13g116kcal0g0g13.1g0g
Kananmuna kuoreton 44g62kcal5.5g0.1g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana812g997kcal49g16.6g80.8g3.6g
Valittu annoskoko406g499kcal24.5g8.3g40.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna203g249kcal12.3g4.2g20.2g0.9g
Arvot/100g100g123kcal6g2g10g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301443