Kesäkurpitsa-halloumipihvit

Raastetaan kesäkurpitsa, keskikokoinen.

Raastetaan sekaan halloumjuustoa 200g.

Sekoitetaan joukkoon muna tai kaksi.

Maun mukaan mustapippuria, jos haluaa.

Lusikoidaan paistinpannulle ja paistetaan öljyssä ruskeiksi.

Sekaan voi heittää vielä lusikallisen vehnäjauhoja sitomaan kosteutta.

Paistaessa kaksi paistinlastaa helpottaa kummasti, koska pihvit ovat aikamoista höttöä.

Kastikkeeksi lime-jogurttikasiketta (turkkilaista jugurttia 1dl, puolikkaan limen kuori ja mehu, sokeria&suolaa maun mukaan).

Yksi annos on yksi pihvi.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 299g54kcal1.7g7.5g1.2g2.1g
Halloumijuusto (Rainbow), annos 100g100g312kcal20g2g24.9g0g
Oliiviöljy 15g132kcal0g0g15g0g
Kananmuna kuoreton 50g71kcal6.2g0.1g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana928g1140kcal55.8g19.2g92.4g4.2g
Valittu annoskoko464g570kcal27.9g9.6g46.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna232g285kcal14g4.8g23.1g1.1g
Arvot/100g100g123kcal6g2.1g10g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301443