Kesäkurpitsa-halloumipihvit

Raastetaan kesäkurpitsa, keskikokoinen.

Raastetaan sekaan halloumjuustoa 200g.

Sekoitetaan joukkoon muna tai kaksi.

Maun mukaan mustapippuria, jos haluaa.

Lusikoidaan paistinpannulle ja paistetaan öljyssä ruskeiksi.

Sekaan voi heittää vielä lusikallisen vehnäjauhoja sitomaan kosteutta.

Paistaessa kaksi paistinlastaa helpottaa kummasti, koska pihvit ovat aikamoista höttöä.

Kastikkeeksi lime-jogurttikasiketta (turkkilaista jugurttia 1dl, puolikkaan limen kuori ja mehu, sokeria&suolaa maun mukaan).

Yksi annos on yksi pihvi.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 300g54kcal1.7g7.5g1.2g2.1g
Halloumijuusto (Rainbow), annos 100g100g313kcal20g2g25g0g
Oliiviöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Kananmuna kuoreton 50g71kcal6.3g0.2g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana930g1142kcal56g19.4g92.6g4.2g
Valittu annoskoko465g571kcal28g9.7g46.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna233g286kcal14g4.9g23.2g1.1g
Arvot/100g100g123kcal6g2.1g10g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301443