Kesäkurpitsa-halloumipihvit

Raastetaan kesäkurpitsa, keskikokoinen.

Raastetaan sekaan halloumjuustoa 200g.

Sekoitetaan joukkoon muna tai kaksi.

Maun mukaan mustapippuria, jos haluaa.

Lusikoidaan paistinpannulle ja paistetaan öljyssä ruskeiksi.

Sekaan voi heittää vielä lusikallisen vehnäjauhoja sitomaan kosteutta.

Paistaessa kaksi paistinlastaa helpottaa kummasti, koska pihvit ovat aikamoista höttöä.

Kastikkeeksi lime-jogurttikasiketta (turkkilaista jugurttia 1dl, puolikkaan limen kuori ja mehu, sokeria&suolaa maun mukaan).

Yksi annos on yksi pihvi.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 374g68kcal2.1g9.4g1.5g2.6g
Halloumijuusto (Rainbow), annos 100g125g390kcal24.9g2.5g31.2g0g
Oliiviöljy 19g166kcal0g0g18.7g0g
Kananmuna kuoreton 62g89kcal7.8g0.2g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1160g1425kcal69.6g24.2g115.6g5.2g
Valittu annoskoko580g712kcal34.8g12.1g57.8g2.6g
Annoskoko puolitettuna290g356kcal17.4g6.1g28.9g1.3g
Arvot/100g100g123kcal6g2.1g10g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301443