Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Mustikkaviineri

Sulata lehtitaikinalevyt ja leikkaa yksi levy aina kolmeen osaan.

Valmista vaniljakreemi ohjeen mukaan ja lisää ruokalusikallinen mansikkahilloa.

Jos mustikat ovat pakasteesta kannattaa laittaa niiden sekaan vähän perunakauhoa, joka kerää paistossa mustikan nestettä.

Voitele kananmunalla lehtitaikina palojen reunaosat.

Laita palan keskelle reilu teelusikallinen vaniljakreemiä ja mustikoita.

Ripottele viinereiden päälle raesokeria ja paista 225 asteessa reilu 10 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyjä , myllyn paras, paketti 500 g500g1950kcal30g154g135.5g68g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g50g200kcal0.3g43g2.5g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Mansikkahillo 17g39kcal0.1g9.2g0g0.2g
Mustikka metsä- 180g79kcal0.9g11.5g1.1g5.9g
Sokeri 20g81kcal0g20g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1834g4698kcal62.6g475.4g278.2g148.2g
Valittu annoskoko917g2349kcal31.3g237.7g139.1g74.1g
Annoskoko puolitettuna459g1175kcal15.7g118.9g69.6g37.1g
Arvot/100g100g256kcal3.4g25.9g15.2g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301448