Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Uunihauki

Aseta perattu, edellisenä päivänä vähän suolattu hauki uunipellille.

Täyte: 2 tomaattia, kevätsipulin vartta 150 g, vihreitä keitettyjä papuja 100g, kermaviiliä 200 g, raejuustoa 120 g, keitettyä kukkakaalia ja parsakaalia 200g, suppilovahveroita 50 g, tuoretta tilliä, sitruunamehua ja smetanaa 20 g. Sekoita ainekset ja täytä kala vatsa.

Kypsennä uunissa folion alla n. 1tunti 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 700g587kcal127.8g0g7.7g0g
Tomaatti, tuore150g31kcal0.9g5.7g0.5g2.1g
Sipuli, tuore150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Papu, ohut vihreä, pirkka100g27kcal1.9g4.2g0.2g2.4g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g200g120kcal7.4g14.6g4g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki120g96kcal15.6g2.4g2.4g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 100g24kcal1.8g2.2g0.3g2.3g
Parsakaali, keitetty, suolaa 100g35kcal4.6g1.9g0.3g2.5g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g50g15kcal0.5g2g0.2g0g
Tilli, tuore 100g30kcal3.7g0.9g0.8g2.1g
Sitruunamehu, laimentamaton50g11kcal0.2g0.8g0g0.1g
Smetana, rasvaa n. 40 % 20g78kcal0.4g0.4g8.4g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia50g75kcal8.5g0g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3780g2336kcal350.6g84.6g59.2g28.2g
Valittu annoskoko1890g1168kcal175.3g42.3g29.6g14.1g
Annoskoko puolitettuna945g584kcal87.7g21.2g14.8g7.1g
Arvot/100g100g62kcal9.3g2.2g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301469