Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Ruisherkku

Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi.

Sulata voi pannulla ja sekoita valkosipulin kanssa.

Lisää suolaa maun mukaan ja paahda haluttuun rapeusasteeseen.

Nauti kermaviilidipin ja cocktailkurkkujen kera.

Myös salami on erinomainen lisuke!

Vinkki! Käytä palaleipiä tai reikäleipiä, limppu hajoaa pannulle.

Mitä vanhempaa leipää, sen parempi!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Jluukkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä, perinteinen, vesi, ruisjauho 1320g2970kcal88.7g537.5g18.6g145.2g
Voi 500g3627kcal5.9g2g406.5g0g
Valkosipuli 200g217kcal15.8g32.6g1.2g4.2g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 500g661kcal13.2g16g60g0g
Maustekurkku500g83kcal3.5g15g0.5g9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6080g15115kcal254.2g1206.2g973.6g316.8g
Valittu annoskoko3040g7558kcal127.1g603.1g486.8g158.4g
Annoskoko puolitettuna1520g3779kcal63.6g301.6g243.4g79.2g
Arvot/100g100g249kcal4.2g19.8g16g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301534