Uuni 150 astetta.
Sekoita makeutusaine ja voi ilmavaksi.
Lisää joukoon öljy ja vatkaa kuohkeaksi.
Lisää kaikki kuivat aineet ja sekoita tasaiseksi.
Jos annat taikinan levätä jonkin aikaa jääkaapissa, jolloin siitä tulee "leivottavampaa", voit esim.
pyöritellä palloiksi, mutta ei ole pakollista.
Nostele lusikalla paperin päälle uunipellille (näistä tulee lastumaisia, joten pellille mahtuu esim. 4x4).
Paista uunin keskiosassa n. 15 min.
Huom, alkuperäisessä ohjeessa käytetty 1 dl sukrinia, kokeilin niin, että on karppisokeria sen verran, että vatkautuu, ja sitten n. 1 tl cologrania lisäksi.
Öljynä voi käyttää mitä tahansa, ja sen oikea kokonaismäärä on 0,5 dl, mulle sattui tässä pikku virhe, ja siksipä pikkuleivistä ei tullut ihan rapeita vaan vähän pehmeitä
Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaaTarina67