Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kaalilaatikko

Keitä pilkottu kaali.

Paista jauheliha.

Riisi astian pohjalle.

Sekoita kaali ja jauheliha, lisää seokseen mustapippuria ja suolaa.

Voi pinnalle. 200 astetta ja 50 min, uunin alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 404 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2000g422kcal24g68g4g42g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Siirappi 120g362kcal0.1g88.9g0g0g
Riisi puuroutuva 85g291kcal5.2g64.3g0.6g2g
Voi 28g203kcal0.3g0.1g22.8g0g
Jauheliha, sika-nauta 800g1772kcal140g0g136g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6466g6207kcal344.4g461.8g327.6g94.8g
Valittu annoskoko3233g3103kcal172.2g230.9g163.8g47.4g
Annoskoko puolitettuna1617g1552kcal86.1g115.5g81.9g23.7g
Arvot/100g100g96kcal5.3g7.1g5.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301590